Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  System engineer private Cloud development IaaS at Rijksoverheid (Apeldoorn, Netherlands)
  Rijksoverheid Employer
  Apeldoorn, Netherlands
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Apeldoorn, Netherlands

  Job Description:

  System engineer private Cloud development IaaS


  Belastingdienst

  Functieomschrijving
  "Voor veel Nederlandse burgers is het tijdig en rechtmatig ontvangen van huur- en/of zorgtoeslag erg belangrijk. En probeer jezelf dan eens voor te stellen hoe complex en uitdagend de infrastructuur daarachter moet zijn. Ik was in ieder geval onmiddellijk nieuwsgierig en ben daarin zeker niet teleurgesteld. Integendeel!" Ryan Bregieta - System engineer private cloud bij de Belastingdienst.

  Op ons nieuwe private cloud platform (Toeslagen.Ne(X)t) - binnen één van de grootste en complexe Microsoft-omgevingen van Nederland - gaan applicaties en databases gehost worden, waarmee iedere maand de toeslagen van maar liefst 6 miljoen burgers in Nederland worden verwerkt: een platform dus waar veel burgers in Nederland in belangrijke mate (in)direct van afhankelijk zijn.

  Het Toeslagen.Ne(X)t platform is een echte 'Infrastructure as a Service' (Iaas) cloud met alle kenmerken die daarbij horen. Het platform is gebouwd op een converged infrastructure van HP en volledig gebaseerd op Microsoft technologie. Specifiek voor de automatisering wordt gebruik gemaakt van PowerShell, Pester, SMA, DSC, BitBucket, Visual Studio (development tools).

  In jouw rol als senior system engineer ben je als lid van een DevOps-team verantwoordelijk voor de voortbrenging én exploitatie van de infraproducten van dit platform. Je werkt mee aan de ontwikkeling, de automatisering van de voortbrenging (deployment automation en configuratie middels PowerShell scripting) én de implementatie van het platform. Daarna ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van de infrastructuurcomponenten. Je vernieuwt, configureert, installeert en onderhoudt het platform en de daarbij behorende tooling én je zorgt ervoor dat deze beheersbaar blijven. Ook kan je worden ingezet voor exploitatiewerkzaamheden. Je handelt dan incidenten en problemen af en je voert beheer-werkzaamheden uit.

  Als system engineer krijg je alle ruimte om je te verdiepen in vernieuwende technieken en denk je proactief mee over verbeteringen. Hierin neem jij jouw collega's mee en je coacht hen in hun ontwikkeling. Zo draag je bij aan de kwaliteit van de werkzaamheden en de ontwikkeling van jouw team! Je bent van begin tot eind betrokken bij de projecten waar je aan werkt en je ziet het resultaat van je inzet. Én je werkt - op basis van SCRUM en DevOps - nauw samen met de applicatieontwikkel- en beheerteams. Dus.

  Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Ryan? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Hennie Bolhuis-Ros, teammanager TNe(X)t private cloud bij de Belastingdienst.

  Functie-eisen  • Je hebt liefst een hbo-diploma in de (technische) informatica óf je beschikt aantoonbaar over hbo-werk- en denkniveau.

  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met ontwerp en implementatie van hardware en software-configuraties op basis van scripting, bij voorkeur in (private) cloud omgevingen.

  • Je hebt ervaring met PowerShell scripting.

  • Je hebt kennis van en ervaring met Desired State Configuration (DCS).

  • Je beschikt over kennis van ITIL-processen (of vergelijkbare modellen).

  • Als je kennis van en ervaring hebt met software ontwikkeling in C++, C# is dat een pre.

  • Én het is ook een pre als je beschikt over de certificering MCSE private Cloud.


  Jouw competenties?  • analyseren

  • klantgerichtheid

  • samenwerken

  • plannen en organiseren

  • resultaatgerichtheid


  Herken jij je jezelf hierin ook?
  Je hebt een positieve instelling en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels en samenwerken en contact leggen met anderen gaat je goed af. Je denkt in oplossingen en je neemt initiatief. Je bent analytisch sterk en loopt warm voor complexe vraagstukken. Je bent zelfstandig in je doen en laten, creatief en je durft buiten de gebaande paden te treden. Ook wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en heb je de ambitie om nieuwe dingen te leren én te groeien binnen onze organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden
  Salarisniveau: schaal 11
  Maandsalaris: Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)
  Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
  Contractduur: Tijdelijk aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
  Minimaal aantal uren per week: 32
  Maximaal aantal uren per week: 36

  Overige arbeidsvoorwaarden
  Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

  Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

  Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.

  Bijzonderheden
  We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

  De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

  Een (online) voorselectietest of een assessment maakt deel uit van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten). Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

  Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment

  Solliciteren?
  Belastingdienst nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at hello@gradbee.com.