Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Software Developer - Team Caren at Nedap (Groenlo, Netherlands)
  Nedap Employer
  Groenlo, Netherlands
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Groenlo, Netherlands

  Job Description:

  Caren is Nedap Healthcare’s eerste en grootste consumentproduct. Bij Caren hebben wij als belangrijkste doel om cliënten, die in zorg zijn, controle en inzicht te geven in hun zorg. Zo willen wij bewerkstelligen dat cliënten meer regie krijgen over hun eigen zorg en gezondheid.
   
  Caren is een persoonlijke gezondheid omgeving waar gebruikers zelf hun informele mantelzorg zorgnetwerk kunnen inrichten voor degene die zorg ontvangt. Het heeft een aantal hulpmiddelen om dit te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een kalender, berichtensysteem en medisch dossier. Gebruikers kunnen koppelen met verschillende zorgsystemen zodat ze inzage hebben in de medische gegevens en rapportages. Al deze onderdelen zorgen voor een beter samenwerking met zorgprofessionals, de mantelzorgers en de cliënt zelf.
   


  Wat ga je doen?
  Je gaat werken aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen de Caren webapplicatie en het ondersteunen van de bestaande functionaliteiten. Hierin bepaal je samen met team hoe deze functionaliteiten ontwikkeld worden en hoe ze er uit gaan zien. Naast je eigen ontwikkelwerkzaamheden review je het werk van andere teamgenoten, werk je samen met andere teams binnen Healthcare en kun je functionaliteiten piloten bij klanten en gebruikers.  In welk team ga je werken?
  Het Caren team bestaat uit een aantal gedreven ontwikkelaars en supportmedewerkers die met zijn allen streven om een goed te gebruiken en mooi vormgegeven product neer te zetten. De uitdagingen bestaan onder andere uit het ondersteunen van de gebruikers, maar ook de zorgorganisaties en andere partijen die medische informatie voor onze cliënten aanbieden.
   


  Wie zoeken we?
  Omdat ons product blijft groeien en de zorgwereld ook blijft veranderen zijn we op zoek naar ontwikkelaars die met passie willen bijdragen aan ons team en product. Om Caren te onderhouden gebruiken we Ruby on Rails, MySQL en Angular, maar we hebben ook kleinere projecten waar we bijvoorbeeld Kotlin en GraphQL gebruiken, en OpenEHR om medische data op te slaan. We hebben een voorkeur voor ervaring met deze technieken, maar een interesse om nieuwe technologieën eigen te maken is misschien wel belangrijker.
  Het backend gedeelte is vooral gericht om veilig via verschillende koppelingen data te ontsluiten, terwijl de frontend gericht is om op een zo simpele en gebruiksvriendelijke manier complexe informatie te tonen aan onze diverse set gebruikersgroep.
   


  Wat wordt een Nedapper geboden?
  Een groot deel van ons werk wordt gedaan vanuit ons groene, vriendelijke en open kantoor in Groenlo. We hebben hier een goede bak koffie en een heerlijk restaurant waar je kunt lunchen. Maar uiteindelijk jij beslist hoe je werkt. Vanuit huis, op 'kantoor', een co-working space, you name it. We verwachten niet dat je op specifieke of structurele tijden aan het werk bent, maar wel dat je kwaliteit levert. Zo kun je, wanneer je weer naar huis gaat, rust pakken en genieten van je leven. Oftewel, je eigen capaciteit managen.
   


  En nu?
  Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV via de sollicitatiebutton t.a.v. Michelle Ketting Olivier. Voor meer informatie kun je haar mailen ([email protected]). Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.
   
  Als onderdeel van de sollicitatieprocedure kunnen wij vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]