Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Software Developer med Architect potentiale at Moment A/S (København, Denmark)
  Moment A/S Employer
  København, Denmark
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  København, Denmark

  Job Description:

  Nu har du en enestående chance for at være med til noget ekstraordinært. For den danske softwarevirksomhed NPS.Today søger vi en Software Developer med Architect potentiale.


  Med deres banebrydende løsninger til Customer Experience Management, som sætter nye rammer for operationel kundeloyalitet, er virksomheden i hastig vækst. Derfor søger vi efter de skarpeste knive i skuffen med entreprenør-gener, som drømmer om at være med til at bygge videre på deres succes.


  NPS.Today tilbyder


  Du bliver en del af teamet med base i centrum af København. Virksomheden har store ambitioner om at være den førende NPS-leverandør på markedet. Du kan komme med på den rejse, hvor vi garanterer at det giver dig muligheder for personlig og professionel udvikling.


  NPS.Today er en virksomhed hvor:  • kolleger fejrer succeserne og mødes til en øl efter endt projekt

  • du lige såvel kan spise frokost med direktøren som med sælgeren

  • du vil få indflydelse og mulighed for at sætte dit præg på løsningerne og dermed virksomhedens udvikling


  Stillingen


  Din opgave som Software Developer bliver at videreudvikle deres værktøj og platform - fra backend til frontend design. Du vil få en central rolle i teamet og samarbejde med både interne kollegaer samt eksterne samarbejdspartnere og kunder.


  Plug-ins og integrationsløsninger til de førende systemer som Microsoft Dynamics CRM, Salesforce, PowerBI m.v. er én af styrkerne i firmaet, og derfor vil du, sammen med de førende partnere og udviklere på disse platforme, også blive involveret i udviklingsarbejdet af disse.


  Din baggrund og kvalifikationer


  I jobbet skal du bruge følgende teknologier:  • Net og .Net Core

  • Entity Framework

  • Azure Devops og Azure platform generelt

  • Databaseteknologier som f.eks. MSSQL Server

  • Webserviceprotokoller som f.eks. REST

  • Javascript teknologier (herunder Angular & AngularJS)


  Det er en fordel, hvis du har arbejdet med de nævnte teknologier, men det vigtigste er, at du brænder for opgaven, er videbegærlig og evner at omsætte teori og viden til den rette kode. Du har en IT-faglig uddannelse og erfaring med udvikling af Apps og cloudløsninger.


  Du er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver og kan selv dimensionere dem. Dit arbejde er kendetegnet ved at være både struktureret, systematisk og af høj kvalitet, hvilket blandt andet ses i din dokumentation. 

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]