Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Software Developer App's at Andress consulting & Partners (Waregem, Belgium)
  Andress consulting & Partners Employer
  Waregem, Belgium
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Waregem, Belgium

  Job Description:

  b-inside is een ICT-dienstenbedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van ERP-software op maat. ‘Onze software helpt u vooruit’, zo klinkt onze leuze.


  Talrijke bedrijven in de textielsector kozen reeds voor een samenwerking met b-inside o.w.v. de kwaliteit van onze producten, onze enorme flexibiliteit, maar bovenal de ongeëvenaarde competenties van onze medewerkers
  Software Developer App's  Functieomschrijving
  • Als app developer sta jij deels (ca. 30%) in voor de ontwikkeling en implementatie van mobiele applicaties voor onze klanten.

  • Je neemt zowel de scripting als de analyse en ontwikkeling van de apps voor je rekening en waakt daarbij over de samenhang tussen de functionele en technische kant van de app-ontwikkeling. Nadien zorg je voor de link met onze ERP-pakketten in Progress. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en denkt voortdurend na over de verdere optimalisatie van de apps.

  • Daarnaast sta je in voor het ontwerp van ERP-applicaties (70%). Op termijn zal je je minder gaan bezighouden met dit laatste om je steeds meer toe te leggen op de ontwikkeling van apps.  

  Profiel
  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma informatica op zak en wil je volledig storten op de boeiende wereld van app development. Ofwel heb je je pluimen al verdiend als procesontwikkelaar in Progress en wil je je verder verdiepen in de ontwikkeling van apps voor onze klanten. Ofwel heb je reeds kennis van app development, maar wil je je ook de programmeertaal Progress eigen maken. Daarnaast heb je sowieso kennis van .Net, Java en html5.

  • Een zeer analytische geest, gedrevenheid en een onbegrensde leergierigheid zijn essentieel. Verder beschik je over een flinke portie flexibiliteit en stressbestendigheid en profileer je je als een echte teamplayer die zijn verantwoordelijkheid durft op te nemen.

  Aanbod

  • Onze toekomstige app developer krijgt een erg boeiende en gevarieerde job in een zeer stabiel bedrijf dat elke dag opnieuw investeert in zijn medewerkers. Onze leuze ‘Mensen maken het verschil’ in gedachten hechten wij dan ook erg veel belang aan een gezonde work life balance.

  • Wij zorgen voor een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]