Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  PHP utvecklare inom e-handel at Roi Rekrytering (Malmö, Sweden)
  Roi Rekrytering Employer
  Malmö, Sweden
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Malmö, Sweden

  Job Description:

  Starweb e-handelsteam utökas i Malmö, vill du vara med?  Starweb ligger i den absoluta framkanten inom e-handelsutveckling i Sverige. En riktigt modern e-handelsplattform med automatiserad drift. Ingen legacykod.


  Om tjänsten


  På Starweb brinner vi för digital handel! Vi växer och söker nu dig som vill bli en viktig del av ett engagerat och skickligt team av frontend- och backendutvecklare. Tillsammans bygger vi nästa generations e-handelsplattform i PHP. En inhouseutvecklad, modern SaaS-tjänst för e-handel. Där ett kluster av webbservrar (med PHP-backend) hanterar hundratals miljoner anrop per månad.


  Vi söker dig som har ett starkt driv och vill prestera på topp. Vi tror att din inställning, ditt engagemang och din förståelse för kvalitét kommer vara direkt avgörande för hur du kommer att lyckas i din roll. Du får stora möjligheter att både utvecklas och utmanas som systemutvecklare. För dig som vill ta nästa steg, eller som har tidigare erfarenhet av storskaliga SaaS-tjänster.


  Du kommer att jobba bredvid skickliga kollegor som ständigt jobbar med hög kodkvalitét, kodgranskning och ibland parprogrammering. I scrummöten finns det utrymme att förbättra och förnya funktionalitet med egen feedback. Starwebs plattform utvecklas mot nya produkter och du får vara delaktig i att ta fram nya kundupplevelser.


  Vi erbjuder


  På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har även ett säljkontor i Stockholm.


  Starweb är en sammansvetsad och engagerad grupp på totalt 25 personer. Vi sitter i trevliga lokaler och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Det finns möjlighet att jobba hemifrån på onsdagar.


  Du har  • Minst 3 års tidigare erfarenhet som PHP-utvecklare

  • Förståelse av OOP/MVC-arkitektur och moderna ramverk som Symfony eller Laravel

  • Erfarenhet av databaser med MySQL


  Har du ett produkttänk och vill bygga en bra kundupplevelse så kommer du passa in på en gång!


  Meriterande  • Utbildad i datavetenskap, civilingenjör eller motsvarande på högskola/universitet, med inriktning programmering

  • Erfarenhet av utveckling med e-handel

  • API (OpenAPI, JSON Schema, OAuth 2.0)

  • Elastic Search

  • Redis

  • RabbitMQ eller SQS

  • Micro Services

  • TDD – Testdriven utveckling

  • Erfarenhet av testning eller drift med Amazon Cloud AWS


  Det är positivt om du har erfarenhet av konsultativt arbete i någon form, t ex som egenföretagare eller genom uppdrag på annat håll. Till denna tjänst söker vi en självgående och noggrann person som gärna har varit del av ett team.


  Din ansökan


  Vill du vara med på denna spännande resan? Då ser vi fram emot din ansökan. Du söker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev.


  Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan.


  I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Johanna Isberg, 0705-843383, [email protected]


  Om Starweb


  Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt. Våra handlare kan sälja online, internationellt eller i fysisk butik.


  I snart 20 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Vi jobbar med ren e-handel, kombinationen av fysisk butik och e-handel samt satsar stort på B2B.


  Idag har vi över 600 nöjda kunder bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI Fly och Sveriges Radio!

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]