Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Node.js-utvecklare med AI-fokus sökes till branschförändrande företag i Malmö at Roi Rekrytering (Malmö, Sweden)
  Roi Rekrytering Employer
  Malmö, Sweden
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Malmö, Sweden

  Job Description:

  Vi ser oss som rebellen i en konservativ bransch – Rekryteringsbranschen. Vi försöker utmana vad rekryteringsföretag erbjuder och utgå från företagens och kandidaternas villkor. 
  Vi är ett underbart avslappnat gäng i kraftig tillväxt. Det innebär visserligen att allt inte alltid är på plats och att problemlösning är en del av vardagen, men om du vill vara med att driva förändring, påverka och ha kul samtidigt, så är du den vi söker efter!


  Om tjänsten
  Vi har internt utvecklat en digital plattform, Roi Workspace, för hantering av rekryteringsprocesser. Vi kommer i denna plattform utnyttja olika typer av AI för att underlätta rekryterings- och urvalsprocessen.


  Som utvecklare hos oss hjälper du till med underhåll och vidareutveckling av denna plattform. Du kommer primärt att delta i backend-utvecklingen och ditt fokus kommer att ligga på utveckling av olika AI-algoritmer, framför allt inom ML och NLP.


  Du kommer att ingå i ett team där även externa resurser ingår. Vi ser framför oss att du utvecklas i takt med att vi växer och att du med tiden tilldelas mer ansvar.


  Vem är du?
  Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa. Din personlighet kommer att vara avgörande för oss och det är viktigt för oss att du bidrar till kontorets redan goda stämning och har kul!


  För att lyckas i rollen ser vi att du:  • har en relevant utbildning, eller erfarenhet av programvaruutveckling

  • har en utbildning inom, eller erfarenhet av, utveckling av AI, gärna ML och NLP

  • har ett genuint intresse för kreativ och strukturerad programmering och utveckling

  • har god förmåga att organisera och strukturera din vardag, även när tempot är högt


  Det är en fördel om du behärskar Node.js, JavaScript ES6, Python, MySQL och Linux. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av Tensorflow eller andra ramverk för ML.


  Vi erbjuder
  Vi arbetar aktivt för att ha en hög trivsel och för att ha kul tillsammans, skrattar man så man får lite ont i magen är det desto enklare att prestera. Vi kommer förbereda din ankomst och uppstart hos och sedan är det självklart att du blir med på gemensamma interna workshops, AW´s, kunskapsutbyten med mera –men bara om du vill.
   
  Du får tillgång till en miljö där alla tänkbara floskler uppfylls – du vet ”högt i tak”, ”värderingar som faktiskt efterlevs på riktigt”, ”en plats där misstag är tillåtet” och antagligen allt annat du kan komma på. Som om inte det vore nog så får du nästan fri tillgång till stöttande och fantastiska kollegor.
   
  Låter det intressant så sök gärna tjänsten snarast för vi saknar dig i vårt team - vår tillväxtresa är beroende av ditt bidrag.
   
  Vi hoppas att du vill bli en av oss!


  Ansökan
  Låter detta intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ta gärna kontakt med mig som rekryterar, Jenny Sanden, på 073-520 87 11 eller på [email protected] Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
   
  Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men svarar såklart gärna på frågor på både telefon och epost.

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]