Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Netværksspecialist at Moment A/S (København, Denmark)
  Moment A/S Employer
  København, Denmark
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  København, Denmark

  Job Description:

  Vil du bruge din erfaring inden for bl.a. TCP/IP hos en stor dansk tv-udbyder? Så har vi en spændende mulighed til dig hos Dansk Kabel Tv i København.


  Til Dansk Kabel TV søger vi en dygtig netværksspecialist, der ønsker en bred rolle med alsidige opgaver i et godt arbejdsmiljø.


  I rollen som netværksspecialist vil du have tre fokusområder:  1. Drift af netværk: Du vil få ansvaret for at sikre driften den daglige drift af netværket ved kunderne, der er boligforeninger.

  2. Ansvar for projekter: Du vil få ejerskab over egne projekter og bliver ansvarlig for at drive dem i mål. Ex.: I forbindelse med Googles release af en ny spilplatform, hvor projektet vil tage form af at reflektere strategisk over, hvilke muligheder og begrænsninger dette giver for virksomheden.

  3. Sikkerhed: Der kan opstå sikkerhedsmæssige udfordringer, hvor TDC’s IT-sikkerhedsteam giver meldinger omkring et issue, som kræver din opmærksomhed hurtigt.


  Du bliver en del af en afdeling hvor imødekommenhed, tillid og højt fagligt niveau danner rammerne for arbejdet. Miljøet er præget af højt humør og godt kollegaskab.


  Afdelingen består af et fagligt dygtigt team på 10 medarbejdere, som arbejder med alt, hvad der ikke er COAX-teknik i, dette værende primært fiber.


  Som en del af teamet støtter du op om både driften af netværket, samt de projekter som afdelingen løbende faciliterer. Vægtningen af de to områder vil være vekselvirkende, men vil normalt have 20% vægtning på drift og 80 % på projektarbejde.


  Din profil


  Vi forestiller os, at den rette kandidat har et par års erfaring fra en lignende stilling, samt har erfaring inden for TCP/IP, herunder helst IGP og BGP.


  Derudover har du erfaring med at konfigurere og fejlsøge på access control lists og lignende i forbindelse med firewalls, samt har et dybdegående kendskab til Linux og gerne Debian.


  Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Dog er det en fordel, hvis du har erfaring med scripting i f.eks. Bash, Perl og PHP. Kan du afkode en logfil, og f.eks. forstå for mange pakkefejl eller for lange ruter i forbindelse med fejlsøgning, er det et stort plus.


  Derudover er du:  • Kendetegnet ved at være ambitiøs og videbegærlig inden for dit felt.

  • Ærekær med dit håndværk og opretholder altid dine standarder.

  • Struktureret i din måde at gå til opgaverne på, du formår at følge procedure og sikrer, at du overholder deadlines.


  Du er udadvendt, besidder en positiv indstilling til, at udfordringer kan og skal løses.


  Du behersker dansk i både skrift og tale på forretningsniveau, og det er en fordel, hvis du behersker engelsk.


  Arbejdstid og løn


  Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor dine arbejdstider er fleksible og aftales med nærmeste chef.


  Løn efter kvalifikationer.


  Du vil arbejde on-site på Dansk Kabel TV’s kontor på Teglholmen København.


  Søg jobbet


  Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job, så klik på "Søg job" og vedhæft din ansøgning samt CV.


  Da vi løbende behandler ansøgninger, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt.


  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]