Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  .NET software developer - Scherp met C# at Aviva Solutions (Koudekerk aan den Rijn, Netherlands)
  Aviva Solutions Employer
  Koudekerk aan den Rijn, Netherlands
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Koudekerk aan den Rijn, Netherlands

  Job Description:

  Als .NET-developer bij Aviva Solutions werk je voor mooie namen als Suzuki, Bruna, Bank Nederlandse Gemeenten, Top Employers en de Brandweer. Aan allerlei opdrachten: van e-commerceplatforms, portals tot maatwerk software. 


  Variërende .NET-opdrachten, dat is jouw ding!
  De ene keer denk je mee over het implementeren van een nieuwe feature in een groot maar schaalbaar e-commerce platform zoals dat van Kwantum. Een andere keer verdiep je je in een oplossing voor een modulaire suite bij een bedrijf dat de software maakt voor de olie-industrie. Wat je in elk geval niet zal doen zijn klussen voor overheden, Europese aanbestedingen en mantelovereenkomsten. Dat laten we fijn over aan de grote kolossen met de strakke hiërarchie. 


  Werken met de beste tooling 
  Je werkt met de nieuwste en beste technologieën op basis van C# .NET. Denk onder meer aan Solr, MSSQL, React, Javascript, Github, Helix, CSS, Git, Docker, Azure DevOps, NUKE, Ecmascript 6, Sitecore, Kentico, MVC en Visual Studio. Het is maar net wat het project vraagt. Er is wel een stabiele factor: het Microsoft-platform is het uitgangspunt en de opdrachten hebben vaak een hoge moeilijkheidsgraad. Om de kwaliteit van onze projecten te borgen werken we overigens volgens SCRUM en test-driven development (TDD), doen we code reviews en unittests, end-2-end-tests en loaddtests. 


  Jij bij Aviva
  We willen jou er graag bij om nog meer kennis toe te voegen aan onze multidisciplinaire teams. Je werkt dus vaak zij-aan-zij met Back-end developers, Front-end developers, een UX Designer, een Product Owner en geregeld ook een integratiespecialist en testers. 


  A full professional proficiency in dutch is required!


  Zoek je nog redenen om bij ons te solliciteren?
  We geven je er een heleboel! Bekijk ze allemaal en je krijgt meteen een inkijkje bij onze kantoren.

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]