Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  .Net Developer voor regio's Rotterdam/Den Haag/Amsterdam/Utrecht/Eindhoven at Betabit (Utrecht, Netherlands)
  Betabit Employer
  Utrecht, Netherlands
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Utrecht, Netherlands

  Job Description:

  Als .NET Developer ben jij tijdens projecten in een multidisciplinair team de technische man/vrouw. Met inzet en passie ben je samen met jouw team belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door Betabit en natuurlijk ook door de opdrachtgever. Je teamleden zijn net zo gemotiveerd en intelligent als jij bent. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande software waar je na afronding trots op kunt zijn.


  Met welke technieken werk ik dan?


  Betabit is de eerste Nederlandse Microsoft Cloud Accelerate Partner op het Azure platform en kiest nadrukkelijk voor de nieuwste technologieën. Je werkt met de nieuwste versie van:  • C#

  • .NET, .NET Core en .NET Standard

  • ASP.NET MVC, ASP.NET Web API en ASP.NET Core

  • HTML5

  • TypeScript

  • Visual Studio

  • Visual Studio Team Services i.c.m. Git

  • Microsoft Azure

  • AGILE projectmethodieken zoals SCRUM


  Wat vragen wij?  • Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO-/WO-werk- en denkniveau.

  • Je hebt minimaal een jaar ervaring met werken binnen verschillende rollen in software ontwikkeling en professionele ervaring in werken met .NET.

  • Verder ben je flexibel en heb je een echte consultancy mentaliteit.

  • Kennis van Nederlandse taal op ten minste B1 niveau is vereist. 


  Wat doe ik vooral niet?


  Betabit ontwikkelt maatwerksoftware. Je hoeft dus geen pakketimplementaties te verwachten. Betabit heeft een brede kijk op softwareontwikkeling maar Betabit pitcht niet op projecten waar PHP en of JAVA als techniek gebruikt worden.


  Wat bieden wij je?


  Werken bij een van de regiokantoren van Betabit biedt veel kansen en mogelijkheden. Bij Betabit bepaal je zelf hoe ver je gaat doorgroeien. Je kunt je specialiseren als professional, maar als wij en jij beiden mogelijkheden zien, helpen wij je ook om door te groeien naar coördinatie- of managementfuncties. Wij bieden in ieder geval een uitgebreide gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten.


  Daarnaast staat een goed werkklimaat hoog in het vaandel bij Betabit. Dit is terug te zien in goede werkomstandigheden en een positieve bedrijfscultuur, maar zeker ook in de arbeidsvoorwaarden. Als je bij Betabit in dienst treedt, kun je rekenen op een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden. Verder biedt Betabit uitstekende mogelijkheden voor opleiding, een overwerkregeling, het behalen van certificeringen en een premievrij pensioen met nabestaandenverzekering.


  Please note: we are only looking for Dutch speaking candidates residing in the Netherlands

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]