Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  .NET Developer at Digia (Helsinki, Finland)
  Digia Employer
  Helsinki, Finland
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Helsinki, Finland

  Job Description:

  Etsimme jo useamman vuoden kokemusta kartuttaneita .NET-kehittäjiä Digian projektitiimiin Helsinkiin. 


  Toimitamme asiakkaallemme laajaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää sähköisen asioinnin palvelua, jonka toimivuus on todella kriittistä, ja niinpä palvelun häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Koko projektitiimimme työskentelee asiakkaamme tiloissa Helsingin Sörnäisissä. 


  .NET-kehittäjänä toimit kiinteänä osana kehittäjätiimiä, josta saat tarvittaessa jokapäiväistä tukea ja sparrausta. Hankkeessa on kolme projektitiimiä ja jokaisella tiimillä on oma Lead Developer, joka myös omalta osaltaan tukee ammatillista kehittymistäsi. Työhösi saat apua tiimin lisäksi projektin scrum masterilta, projektipäälliköiltä sekä esimieheltäsi, joka vastaa perehdytyksestä ja viihtyvyydestäsi Digialla. Aktiivinen koodikatselmointi on osa kehittäjiemme arkea ja se on yksi keino varmistaa koodin laatu. Osaamisesi ja toiveidesi pohjalta roolisi tiimissä voi olla enemmän frontend- tai backend-painotteinen. 


  Tehtävä soveltuu IT-taustaiselle henkilölle, jolla on kiinnostusta ymmärtää erilaisia ympäristöjä ja syventää ammattitaitoaan sekä halua ottaa haltuun uusia teknologioita. Tässä tehtävässä ei ole mahdottomia teknisiä vaatimuksia mutta toivomme, että olet työskennellyt oman tuotteen tai vähintään yhden pitkän asiakasprojektin parissa .NET (C#) teknologiaa hyödyntäen. Kokemus muista teknologioista kuten esimerkiksi Angularista on plussaa kaiken edellä mainitun lisäksi. 


  Avainsanoja: ASP.NET.CORE, Angular, REST, SQL, WCF, Entity Framework.


  Digian toteuttamiin käyttäjälähtöisiin ratkaisuihin pääset tutustumaan tarkemmin tämän linkin takaa: https://digia.com/palvelumme/sahkoinen-asiointi/.


  Hakuaika päättyy 26.1.2020. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus vastaa niihin mielellään p. 0405312767. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]