Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  .NET Core, AWS, REST, React till stor del hemifrån at e-Avrop AB (Stocksund, Sweden)
  e-Avrop AB Employer
  Stocksund, Sweden
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Stocksund, Sweden

  Job Description:

  Vi söker dig som älskar problemlösning/felsökning och programmering och vill ha ett stort inflytande över utvecklingen, god flexibilitet i tjänsten och högt i tak på arbetsplatsen.


  Du känner dig trygg i att jobba med en stor befintlig kodbas och tycker det låter spännande att hitta sätt att utveckla den med ny teknik. 


  Du gillar förmodligen precis som oss att utforska och använda nya teknologier i utvecklingsarbetet mot framtidens webbapplikationer. Du har själv - på fritiden eller i tidigare jobb - arbetat med hela produkten från design, arkitektur, back-end och front-end till deployment. Kanske har du en publik GitHub med något spännande projekt!?


  Du kanske har erfarenhet av .NET, C#, react, MongoDB, Docker, Kubernetes eller AWS men också intresse av att lära dig nya teknologier. Vi gillar React, Rest-apier och web services skrivna i .NET Core. 


  Vårt företag
  På e-Avrop utvecklar vi ett omfattande IT-stöd för upphandling, där svenska och utländska myndigheter, kommuner och företag får hjälp med hela upphandlingsprocessen.


  Vår produkt har mängder av spännande funktionalitet som avancerade sökalgoritmer och, rättighetsstyrning och betallösningar. Vi ser också många möjligheter för framtidens utveckling, med både business intelligence, machine learning och annat smart användande av vår samlade data. Allt för att kunna erbjuda nya och bättre tjänster inom området.


  Vårt mål är att utveckla en enkel och kraftfull plattform med stor flexibilitet för upphandlare och företag. Vårt fokus ligger i att användarupplevelsen ska kännas modern, snabb och ha genomtänkt gränssnitt.


  När vi träffas ses vi i trivsamma lokaler i Danderyd, Stockholm. Övrig tid jobbar vi effektivt hemifrån, med dagliga scrum-möten online och parprogrammering via skype och live share. 


  Arbetsuppgifter
  Den huvudsakliga arbetsuppgiften är underhåll och utveckling av de befintliga produkterna. Var just du hamnar beror på dig, dina intressen och inriktning.


  Arbetet omfattar hela kedjan från rent underhållsarbete och bug-rättningar till feature requests med design av gränssnitt, datamodell, och teknisk lösning.


  Vår utveckling sker främst i .Net-miljö (ASP.NET web forms) men mycket av våra nyare lösningar innefattar modernare gränssnitt skrivna i React. Vi använder självklart senaste verktygen såsom Visual Studio Resharper/Rider och Webstorm. Vi kör både macOS och Windows och hanterar kod med GitFlow. Vi har ett agilt tänk och har i nuläget en helt automatisk byggprocess och deployment via TeamCity.


  Din profil


  Vi tror att du är civilingenjör, datavetare eller motsvarande och har arbetat ett par år med systemutveckling, eller så är du precis nyexad från en sådan utbildning. Du är van med att implementera webbservices och andra API:er såsom REST med flera och har goda kunskaper inom webbtekniker. Vidare tror vi att du har erfarenhet inom .NET, C# och javascriptsbaserade front-end teknologier. Om du har speciell erfarenhet av någon av teknologierna vi jobbar med är du extra intressant.


  För att lyckas i rollen tror vi att du är analytiskt lagd, har ett strukturerat arbetssätt med en adaptiv syn på teknologi. Du kan arbeta både självständigt och i grupp samt har lätt för att sätta dig in i, förstå och använda nya verktyg och koncept inom systemutveckling. Du behärskar både svenska samt engelska obehindrat i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


  Då vi har en arbetskultur som främjar jobb ifrån hemifrån lägger vi stor vikt till ditt personliga ansvarstagande och disciplin. Vi ser hemarbete som en stor förmån och vi tror att du särskilt söker detta - kanske har du tidigare framgångsrikt arbetat i dessa former.


  Din ansökan


  Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 12 oktober 2019. Vi anställer löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Endast ansökningar på svenska kommer att behandlas.


  Alla ansökande som blir aktuella får göra ett kodtest. e-Avrop tillämpar alltid 6 månaders provanställning.


  Har du frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] eller ring och prata med vår VD Ernest Wessman på tel. 070-7277000.


  Välkommen med din ansökan!


  e-Avrop är ett företag som hjälper sina kunder att förenkla, effektivisera och kvalitetssäkra sin upphandlings- och avtalsprocess. e-Avrops affärsidé är att erbjuda ett elektroniskt upphandlings- och avtalsstöd för offentlig sektor som på ett enkelt, effektivt och kvalitetssäkert sätt hanterar upphandlingar och avtal. Vidare erbjuder e-Avrop mervärdestjänster i form av konsulttjänster inom området offentlig upphandling. e-Avrop är en branschledande aktör på nationell nivå och vi är stolta över att vara pionjärer i branschen, en position som vi har uppnått genom att vara innovativa, pålitliga och kundvänliga. Läs mer på: www.e-avrop.com

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]