Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Junior front-end utvikler at TOPTEMP (Oslo, Norway)
  TOPTEMP Employer
  Oslo, Norway
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Oslo, Norway

  Job Description:

  Trives du med systemutvikling og kan lage brukergrensesnitt som er tiltalende? Har du kunnskapen som trengs for å skape et system som gjør det enkelt for brukerne å navigere seg fram? Da er det kanskje deg vi ser etter.


  WHO YOU ARE. Du har en Bachelor eller tilsvarende innen systemutvikling, IT, e.l. Eller kanskje du fullfører din utdannelse våren 2019. Uansett er du nå på jobbsøk. Vi ser etter deg som er opptatt av å utgjøre en forskjell og jobber systematisk og strukturert for å nå de satte mål. Driftig og ansvarsfull er bare noen av ordene som beskriver deg. Du ser løsninger fremfor problemer og jobber like godt selvstendig som i team. Videre kommuniserer du enkelt med ulike type mennesker og skaper tillit. Med din positive innstilling og ditt omgjengelige vesen bygger du gode relasjoner og bidrar samtidig til et godt arbeidsmiljø.

  WHAT WE DO. Typisk starter nye prosjekter med å snakke med kunden om utfordringer og ønsker. Vi lager deretter oppgaver med prioriteringer, der første versjon til kunden er den viktigste milepælen. Når første versjon av produktet er overlevert, stopper det ikke der. Vi sikrer kontinuerlig at løsningen dekker nye behov som oppstår. Teamet har også ansvar for den daglige driften.


  «Hos oss får du delta i hele utviklingsprosessen – du får anledning til å jobbe selvstendig og i team, noe vi tror skaper de virkelig gode løsningene.» - Thies Schrader, leder for Stamdata


  Prosjektene til Stamdata benytter bl.a. .Net/C#, SQL Server, Aurelia og Angular der byggmiljø og systemer i større og større grad blir flyttet ut i skyen (Azure). Vi forventer ikke at du har erfaring med alt, det viktigste for oss er din drivkraft og interesse for å løse oppgavene.

  WE MAKE IT HAPPEND. Når du ansettes hos oss, starter vi med å gi deg mindre endringsoppgaver slik at du lærer deg systemet, byggmiljøet og verktøyene vi bruker. Vi har fokus på egenutvikling både internt og i form av deltakelse på kurs og konferanser. Som oss er du en lagspiller og selv om jobben krever høy grad av selvstendighet er du opptatt av å lykkes, sammen.

  WHO WE ARE. Nordic Trustee er et finansselskap med fokus på obligasjonslån. Vår løsning, Stamdata, sørger for at investorer får informasjonen de trenger for å forvalte sine fond av verdipapirer. Vår database består av over 40 000 obligasjoner og vokser stadig. Vi er med andre ord, et selskap midt i FinTech verden. Vi er et selskap med 45 motiverte og faglig dyktige mennesker, som jobber sammen for å skape den aller beste opplevelsen for våre kunder. Våre ansatte har bakgrunn som jurister, økonomer og systemutviklere – og vi jobber på tvers.

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]