Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Junior Developer at aanmelder.nl (Delft, Netherlands)
  aanmelder.nl Employer
  Delft, Netherlands
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Delft, Netherlands

  Job Description:

  Bij aanmelder.nl maken we software voor ons eigen product. Daarom maken we software op de juiste manier: met scrum, code reviews, continuous integration en in identieke dev-, staging- en productieomgevingen. Zo deployen we tweemaal per dag een nieuwe versie naar AWS.


  Als je wil werken aan high-availability, encryptie, performance, responsiveness, fintech en gebruiksvriendelijkheid, lees dan verder!


  Dit zijn je verantwoordelijkheden  • ontwikkelen van nieuwe features

  • bugs en foutmeldingen triageren en fixen

  • automatiseren van processen

  • verbeteren van performance en veiligheid van aanmelder.nl

  • aanspreekpunt voor Klant Succes voor technische ondersteuning en klantvragen


  Over jou


  Doorzetter: je bent niet bang om aan de slag te gaan met een grote bestaande code base waar dagelijks honderden klanten mee werken, duizenden deelnemers zich aanmelden en waarvan twee keer per dag nieuwe versies live gezet worden.


  We geven je geen braakliggend land om een nieuwbouwwijk op te zetten, maar een drukke binnenstad met nauwe straatjes, GitHub als atlas en je ervaren collega's als gids.


  Leergierig: we verwachten niet dat je alles al weet. We verwachten wel dat je graag wil leren en groeien om beter te worden in je werk en daar zullen we je maximaal in ondersteunen. Fouten maken mag (moet!), als je er maar van leert.


  Analytisch: je kunt snel en secuur foutmeldingen interpreteren, beoordelen en beschrijven wat de impact van een melding of bug is, en een oplossing realiseren of een issue opstellen voor andere developers.


  Kwaliteitsgericht: je lost problemen bij de bron op en schrijft onderhoudsvriendelijke code.


  Praktisch: soms is de eenvoudigste oplossing het beste.


  Je dag bij aanmelder.nl start met een daily huddle waarin je je collega’s vertelt wat jouw uitdaging van die dag is en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Deze ochtend heb je support: je helpt je collega van Klant Succes met een technische klantvraag en reviewt wat pull requests en zet de wijzigingen online. Ondanks code reviews, unit tests, continuous integration en een staging environment kunnen er nog steeds bugs doorheen glippen, dus na de dagelijkse deploy houd je Sentry en CloudWatch in de gaten. Deze keer gaat alles goed dus pak je een issue van het scrum board, maak je een branch en ga je aan de slag! Als je tevreden bent met je implementatie maak je een pull request op github en vraag je een van je collega's om een review. Met constructieve feedback helpen we elkaar betere programmeurs te worden. Je collega zegt  dus morgenochtend staat je fix online!


  Skills  • coding skills:
   - Python, bij voorkeur enkele jaren: je schrijft "Pythonic" code en je bent bekend met de standard libraries, idiomen en style guides
   - meer dan 20.000 regels code geschreven, in meerdere programmeertalen
   of
   - meer dan 100.000 regels code geschreven, in meerdere programmeertalen en paradigma's en bereid om te investeren in het leren van Python

  • web development: HTML/CSS, Javascript en/of server side scripting

  • SQL: je kan met ad hoc queries de database inspecteren

  • goede beheersing van Nederlands en Engels


  Ervaring met tools, platformen en technieken die we gebruiken (of vergelijkbare alternatieven) is een pre: Git en GitHub, Ubuntu Linux, AWS, PostgreSQL, SQLalchemy en Ansible. Wat bieden we jou? Een mooi kantoor midden in het centrum van Delft, op loopafstand van het station. Fijne collega’s en een informele werksfeer, een gezamenlijke lunch, lekkere koffie en vers fruit.

  aanmelder.nl werkt volgens Holacracy in plaats van een traditionele organisatiestructuur waardoor je veel invloed hebt op je eigen rollen, verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Wij motiveren je om projecten op te starten. Maandelijks is er bijvoorbeeld een Professor aanmelder (kennisdeling) en we hebben regelmatig een borrel of uitje.

  We bieden een fulltime functie met een marktconform salaris afhankelijk van opgedane ervaring. Jezelf ontwikkelen doe je door het uitbreiden van je skill set of het vervullen van een rol die eerst nog niet bestond, want aanmelder.nl groeit en jij groeit mee!

  Zie jij dit zitten? Solliciteer dan via de button. Voor vragen en meer informatie over de functie van Python Developer neem je contact op met Corinne Meijers via werk@aanmelder.nl of 015-2400119. Ik kijk uit naar je reactie!

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at hello@gradbee.com.