Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  IT Konsult till Citk i Örebro at Roi Rekrytering (Örebro, Sweden)
  Roi Rekrytering Employer
  Örebro, Sweden
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Örebro, Sweden

  Job Description:

  Vill du jobba som IT konsult i en bred och utvecklande roll hos CITK i Örebro?
  Med över 20 års erfarenhet av digitalisering av affärs-och verksamhetssystem fortsätter vår framgång och vi är nu på jakt efter dig som vill bli en del av vår fortsatta utveckling.


  Vill du jobba med webbutveckling och problemlösning i ett företag där du har stor möjlighet att påverka - då är du rätt person. Tycker du även att programmering är något riktigt kul tror vi att du kommer trivas bra hos oss!


  Vad innebär rollen?


  Hos oss får du en bred och utvecklande roll. Du kommer att få jobba som konsult i små och stora projekt, oftast i team men även själv i mindre projekt. I rollen äger du stor frihet att själv bestämma vilka delar i projektet du helst vill jobba med. Vi utvecklar system som är webbaserade och vår utveckling bedrivs objektorienterat med hjälp av Java och agila metoder.


  Våra kunder finns framförallt i Örebro-området och du utgår för det mesta från vårt eget kontor där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. 


  Vi håller den personliga utvecklingen högt där utbildning både via externa utbildningsföretag och internt via våra DevDays prioriteras. Vi på CITK värnar också om balansen mellan jobb och privatliv.


  Vem är du?


  Först och främst tror vi att du har ett brinnande intresse för IT och att bygga goda relationer. Det är inte avgörande vilken typ av IT-utbildning du har, men den bör vara eftergymnasial.


  I din arbetssituation samt i kontakt med kunder kommer det krävas att du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska. Att du behärskar något eller några av följande programmeringsspråk men även närbesläktade ser vi som meriterande.  • Java

  • HTML, CSS

  • Javascript

  • IBM Domino

  • Node.js 

  • Moderna ramverk ex. React, Angular, Vue


  För att passa in i teamet och trivas i vår sociala gemenskap ser vi att du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad. Det är viktigt att du tycker det är roligt att träffa nya människor och att arbeta tillsammans med kunder och kollegor.


  Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?


  Hos oss blir du sedd och inte bara en i mängden. I och med våra korta beslutsvägar har du stor chans att påverka både din egen och företagets utveckling framåt. Du kommer att känna att du blir del av ett starkt team som hjälper och stöttar varandra och tillsammans har vi möjlighet att hitta på roliga saker ihop – faktorer som ligger bakom att vi har varit framgångsrika under lång tid. 


  Tycker du att detta låter som en spännande tjänst – skicka in din ansökan redan idag!


  Ansökan


  Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 11 augusti. Vänligen observera att pga. semestertider kommer vi inte att kontakta kandidater förrän efter ansökningstidens slut. 


  För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hällefors på mejl: [email protected] eller telefon: 0702 00 25 90.


  Välkommen med din ansökan!


  Mer om oss på CITK
  Gå in på, www.citk.se

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]