Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Full Stack Developer (Salesforce Commerce Cloud) at ConnectingThe Dots (Zwolle, Netherlands)
  ConnectingThe Dots Employer
  Zwolle, Netherlands
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Zwolle, Netherlands

  Job Description:

  Wil jij specifiek developen voor Salesforce Commerce Cloud? Heb je hier al ervaring in of zou je dit graag willen leren? Bekijk snel onze vacature en reageer!

  FULLTIME - ZWOLLE - SALARISINDICATIE € 2200 - € 2700 - HBO - SALESFORCE * PHP* CMS * HTML * LESS/SASS * JAVASCRIPT

  Als Full Stack Developer bij ConnectingTheDots maak je deel uit van een team met ruim 25 front- en backend developers. Bij voorkeur ben je ervaren en heb je affiniteit voor techniek en coderen. In deze functie zul je samen met collega’s verantwoordelijk worden voor één van onze grootste klanten. Je gaat specifiek developen voor Salesforce Commerce Cloud, ervaring hierin is gewenst, maar geen must. Wij leiden je hier graag in op als dat nodig is!


  Salesforce Commerce Cloud, voorheen Demandware, is een B2C e-commerce oplossing voor het verenigen van de manier waarop bedrijven met klanten communiceren via elk kanaal of apparaat.


  Hoewel de technologie van Demandware ten grondslag ligt aan Commerce Cloud, is deze ook sterk verbonden met andere cloudsuccesplatforms, waaronder Sales-, Marketing- en ServiceClouds, en nu ook met Salesforce Einstein, het kunstmatige intelligentie platform.


  Het doel is om consumenten en bedrijven in staat te stellen een naadloze klantenservice te ervaren en te bieden, online en in fysieke winkels.


  In deze functie is het van belang dat je gemakkelijk nieuwe technieken oppakt om designs te vertalen naar goed werkende backend- en front-endcode. Je houdt je bezig met het oplossen van vraagstukken, front-end functionaliteiten en functionaliteiten voor de server-side omgeving van Commerce Cloud. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een hands-on developer.

  Tot slot is het belangrijk dat je communicatieskills goed zijn in zowel het Nederlands als het Engels. Je zult in deze functie regelmatig, in het Engels, contact hebben met de klant. Bij nieuwe projecten zal de klant een opdracht uitzetten, jij werkt deze uit tot een uitvoerbaar plan en dit plan moet vervolgens gepresenteerd worden aan de klant. Is de klant blij met het plan, dan mag je jouw voorstellen ook zelf bouwen.

  Wat verwachten wij van jou?  • Hbo werk- en denkniveau.

  • Minimaal 2 jaar ervaring als Full Stack developer.

  • Je bent een pro in HTML, LESS/SASS en JavaScript.

  • Je bent een pro in het oplossen van vraagstukken in een server-side taal.

  • Je hebt (basis)kennis van PHP.

  • CMS kennis is een must.

  • Je kunt op professionele wijze met de klant communiceren (in het Engels).

  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en ontwikkelingen binnen je vakgebied te volgen.

  • Je hebt kennis van SEO, Google Analytics en Page Speed.

  • Gevoel voor design en vormgeving.


  Wat kunnen wij jou bieden?
  We vragen veel, maar we hebben ook absoluut veel te bieden! We bieden jou de vrijheid en ruimte die jij belangrijk vindt en nodig hebt om jouw taak goed uit te voeren. Daarnaast is er genoeg ruimte voor ontspanning; zo hebben wij onze eigen pooltafel waar je lekker even kunt ontspannen. Verder bieden wij een laptop naar keuze, gezamenlijke lunch op maandagen, de ‘einde van de maand’ borrels, maandelijkse verjaardagsparty, ruimte en budget voor bijscholing, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, mogelijkheden om thuis te werken en door het jaar heen diverse bedrijfs- en teamuitjes. Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook heel belangrijk is) bieden we je een ambitieuze werkomgeving waarin veel mogelijk is. En we passen goed op je;).

  ConnectingTheDots is een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. Wij willen groeien en steeds opnieuw bewijzen dat wij heel goed zijn in wat we doen. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast en gedreven team terecht komt, wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking en vinden het belangrijk dat jij hier echt op je plek zit.

  En nu?
  Als jij de collega bent die wij zoeken, ontvangen we heel graag jouw cv en motivatie via de e-mail. Wil je echter eerst meer weten over deze vacature voordat je gaat solliciteren? No problem! Je mag altijd even bellen of mailen, we staan je graag te woord. Wij geven je altijd snel een reactie, zodat je weet waar je aan toe bent.

  Selma Gaillard– Inhouse Recruiter
  [email protected]
  (+31) 88 600 5900
  (+31) 88 600 5916

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]