Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Front-end utvecklare till SEB Technology at SEB (Örebro, Sweden)
  SEB Employer
  Örebro, Sweden
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Örebro, Sweden

  Job Description:

  Vill du vara med och ta SEB till bank 2.0? Är du nyfiken, driven och ambitiös och vill vara med på en häftig digitaliseringsresa? Härligt! Vi söker nu en erfaren Front-end utvecklare med inriktning mot WEB till ett av våra team i Örebro!


  Om jobbet
  Som utvecklare hos oss kommer du att jobba i ett agilt team som ansvarar för utveckling och förvaltning av två viktiga system, Prime Brokerage och Prime View. Teamet jobbar just nu parallellt med att utveckla en helt ny mikrotjänstebaserad lösning som på sikt skall ersätta dessa system.


  Vem är du?
  Du är en erfaren utvecklare, van att arbeta i Microsoftbaserade system och har kunskaper i Angular, C# .NET och SQL. Du arbetar i alla delar av systemet men brinner extra för UI.  Det är en stor fördel om du har erfarenhet av distribuerade system då vi utvecklar vårt nya system med Mikrotjänster och Rest API’er. Du kan jobba enligt TDD och med CI/CD och håller dig tekniskt uppdaterad samt följer gärna utvecklingen kring de senaste teknikerna i området.


  Du är strukturerad och gillar problemlösning och tekniska utmaningar. Som person är du driven, social, proaktiv och engagerad. Du gillar att samarbeta och att jobba med kontinuerliga förbättringar. Du tycker om att dela med dig av din kunskap och du har en vilja att lära nytt.


  Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom finans- och banksektorn, samt tekniker som NoSQL, Kafka, UX och Docker.
  Välkommen med din ansökan
  Bifoga ditt CV där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Katarina Skagerlund, Head of ISD Trading Örebro, på telefon 070-760 50 63. SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsättas genom omplacering.

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]