Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  Fraudespeurneus / Dataspecialist at DSW Zorgverzekeraar (Schiedam, Netherlands)
  DSW Zorgverzekeraar Employer
  Schiedam, Netherlands
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Schiedam, Netherlands

  Job Description:

  Bij DSW onderbouwen we onze keuzes met goede argumenten, bij voorkeur in de vorm van data. Als zorgverzekeraar hebben we aan die data geen gebrek. Om daar nog meer uit te halen zoeken we een aanvulling op ons BI & Analytics team.


  Dit ga jij doen


  In dit team krijg je veel vrijheid om te komen tot een optimale dataverwerking, maar zet je je ook in om analyses in het dagelijkse productieproces te implementeren. Je geeft bijvoorbeeld inzicht in kostenontwikkeling of voorspelt toekomstige mutaties in een klantenbestand. Door het slim combineren en doeltreffend visualiseren van databronnen binnen en buiten het bedrijf draag je bij aan de verbetering van processen. Misschien zorg jij straks voor het nieuwe inzicht dat onze fraudedetectie nog beter maakt? Of combineer je gegevens zo dat deze zelfs aanzetten tot een compleet nieuwe koers van ons bedrijf?


  Dit is onze werkwijze


  Wat het ook wordt, je begint bij het begin en dat is - uiteraard afhankelijk van de ervaring die je meebrengt - inwerken in de tools en de data om daarna je tanden te kunnen zetten in complexe vraagstukken. Je komt daarbij direct terecht in een ervaren en slagvaardig team. Intensief samenwerken met je medeteamleden en met collega’s van verschillende afdelingen is essentieel. Je maakt effectief gebruik van de juiste software én je gezonde verstand om samen tot nieuwe datagedreven inzichten te komen.


  Wij zoeken iemand die:  • Een WO-opleiding afgerond heeft, bij voorkeur in een exacte richting 

  • Blij wordt van puzzelen met grote hoeveelheden data 

  • Complexe analyses eenvoudig kan uitleggen

  • Zowel zelfstandig als in teamverband prima uit de voeten kan 

  • Eventueel al relevante ervaring heeft, liefst met SAS of python


  Wij bieden:  • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling

  • Direct een prima salaris 

  • Een goede balans tussen werk en privé

  • Flexibele werktijden en een vaste werklocatie 

  • De toegang tot onze data en de kans om ons te verbazen


  Zie jij jezelf al in bovenstaand plaatje? Dan gaan we graag met je in gesprek.

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]