Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  DSW heeft driehonderdzevenentachtig terabyte aan data at DSW Zorgverzekeraar (Schiedam, Netherlands)
  DSW Zorgverzekeraar Employer
  Schiedam, Netherlands
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Schiedam, Netherlands

  Job Description:

  Jij zorgt dat we daar wat mee kunnen


  Data Engineer / ETL-specialist
  Bij DSW willen we onze keuzes onderbouwen, bij voorkeur met data. Om fraudeurs op te sporen, goede afspraken met zorgverleners te maken en om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, is het van groot belang een goede structuur aan te brengen in al onze data. Is jou dit op het lijf geschreven? Dan hebben we een plek voor je in ons BI & Analytics team.


  In dit team krijg je veel vrijheid om te komen tot een optimale dataverwerking, je hebt daarbij een scherpe blik op de datakwaliteit in onze bronsystemen. Je bouwt mee aan ons datawarehouse en aan de losse datamarts en zorgt samen met onze BI-developers en data scientists voor hoogwaardige fraudeonderzoeken, dashboards, rapportages en machine learning modellen. Je staat als geen ander voor kwaliteit en straalt dit ook uit. Door het slim combineren van databronnen binnen en buiten het bedrijf draag je bij aan de verbetering van processen. Misschien zorg jij voor nieuwe inzichten die onze fraudedetectie nóg beter maakt? Bedenk jij straks een winnende cloudstrategie, of maak jij data voortaan real-time beschikbaar?


  Wat het ook wordt, je begint bij het begin en dat is, uiteraard afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, het inwerken in de tools en de data, om daarna je tanden te kunnen zetten in complexe vraagstukken. Je komt daarbij direct terecht in een ervaren, enthousiast en slagvaardig team. Intensief samenwerken met je medeteamleden en met collega’s van verschillende afdelingen is essentieel. Je maakt effectief gebruik van de juiste software én je gezonde verstand om samen tot nieuwe datagedreven inzichten te komen.


  Zie jij jezelf al in bovenstaand plaatje?


  Wij zoeken iemand die:
  veel potentie heeft (we vinden potentie belangrijker dan ervaring)
  een WO-opleiding afgerond heeft in een exacte richting
  complexe zaken zoals bv. databases kan doorgronden
  houdt van orde en structuur
  blij wordt van puzzelen met (grote hoeveelheden) data
  zowel zelfstandig als in teamverband prima uit de voeten kan
  bij voorkeur (programmeer)ervaring heeft (liefst met SQL of SAS :))


  Wij bieden:
  ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  direct een prima salaris
  een goede balans tussen werk en privé
  flexibele werktijden en een vaste werklocatie
  de toegang tot onze data en de kans om ons te verbazen


  Sollicitatieproces
  De procedure bestaat uit een of meerdere gesprekken en een assessment.


  Meer informatie?
  Wil je meer weten over de vacature, dan kun je contact opnemen met Joël Koppe (Teamleider BI & Analytics) op telefoonnummer (010) 2422 682.


  Reacties van intermediairs worden niet op prijs gesteld.

  Skills required:

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]