Press Enter

PROJECT TITLE

  Press Enter

  NOTIFICATIONS

  receipt
  DevOps Engineer Automation at ICA Gruppen (Solna, Sweden)
  ICA Gruppen Employer
  Solna, Sweden
  Job Type
  Job Location
  Full Time
  Solna, Sweden

  Job Description:

  Vill du vara med och utveckla framtidens Digitala Kollegor inom ICA Gruppen? Just nu söker vi efter en IT generalist som brinner för att lösa problem tillsammans med teamet. Du kommer vara goto personen som har koll på ICAs IT landskap. Vi arbetar i ett högt tempo, är i en lärande process och arbetar agilt.


  Om rollen vi rekryterar till?
  I rollen som DevOps Engineer inom Automation kommer du att utveckla och förvalta automationer och automationsplattformar inom ICA koncernen. Vi jobbar med tekniker som ligger i framkant; Robot Process Automation, Machine Learning och ChatBots av olika slag.


  En vanlig dag som DevOps Engineer på Automation Competence Center innebär förvaltningsåtgärder på den plattform vi nyttjar, standups, sprintplaneringar samt utveckling i samråd med ett öppet och härligt team. Du kommer skapa och förvalta kontakter med olika delar av ICA både inom IT och affärs sidan.


  För att lyckas måste du ha en stark vilja, och gilla, att hjälpa och lösa tekniska utmaningar. Du kommer sitta tillsammans med utvecklarna och stötta dem med komplexare frågor samt bygga och förvalta våra plattformar. Vi använder dagligen både engelska och svenska och det är av stor vikt att du kan kommunicera tydligt och öppet. Du behöver också kunna hantera ett högt tempo samt strukturera din backlogg.


  ICA är inne i en intensiv fas av digital transformation och ett fokusområde är automation - att introducera och utveckla digitala kollegor med hjälp av nya förmågor, till exempel Robotic Process Automation, AI i form av Machine Learning och Chatbots för att effektivisera och möjliggöra nya arbetssätt.


  Din Bakgrund
  Vi söker dig som har goda kunskaper inom infrastruktur och systemförvaltning.
  Det är meriterande om du även har erfarenhet eller kunskap i agila arbetssätt och verktyg så som DevOps, JIRA, GIT, Maven etc.


  Din ansökan
  Ansökan skall vara inne senast 27/1-2020. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matts Jöhncke, mail: [email protected] Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

  Benefits:

  Certificate
  Flexible Hours
  Letter of Recommendation
  Note : This project is an external project, and it was posted on the platform by the Gradbee Team. We curate all the internships available across the internet by visiting company websites, and social networks like Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Twitter etc. If you are the owner of this internship / project and need to get it removed, kindly mail us at [email protected]